Schoonmaakbedrijf Prent

Schoonmaakbedrijf Prent

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Hoogeveen, Zuidwolde, Beilen, Meppel, Zuidwest Drenthe of Zuidoost Drenthe? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Prent aan het juiste adres. Dit bedrijf is gevestigd in Hoogeveen, en is gespecialiseerd in de binnen- en buitenreiniging van kantoren en particuliere panden, in de glasbewassing, de industriële reiniging, de gevelreiniging, in milieubewuste reinigingsproducten en in het vegen van schoorstenen.

Kwaliteit staat bovenaan

Schoonmaakbedrijf Prent heeft al jarenlang ervaring met het reinigen van kantoren, schoorstenen, glazen en panden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, en wij leveren dan ook alleen kwalitatief werk af. Wij werken daarnaast ook alleen met vakmensen die plezier hebben in hun werk. Onze collega’s hebben jarenlang ervaring opgedaan in het vakgebied en zorgen er dan ook voor dat uw klus netjes wordt geklaard.

Naast dat wij onze diensten met goede kwaliteit leveren, vinden wij het ook belangrijk om milieubewust te werk te gaan. Zo maken wij gebruik van milieubewuste reinigingsproducten. Met deze milieubewuste reinigingsproducten verzorgen wij de glasbewassing, de industriële reiniging, de gevelreiniging en maken wij de schoorstenen schoon.

Professioneel personeel met ervaring

Zoals eerder verteld, werken wij met ervaren medewerkers. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zullen dan ook dag en nacht klaarstaan voor onze klanten. Ons personeel is altijd bereid om met u rond te tafel te gaan zitten, om alle mogelijkheden voor de grote schoonmaak te bespreken. Wanneer u hulp zoekt bij het reinigen van uw pand, glas, industriële ruimte of schoorsteen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon of e-mail. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Ook kunt u ons een plan en offerte op laten stellen. Ons personeel zal u zo snel en efficiënt mogelijk te woord staan.

 


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!