7e & 8e plaats 2 - 4

HODO en Hollandscheveld in dorpsderby.

Om de 7e en 8e plek ging het tussen de beide teams uit Hollandscheveld. Wat veldspel betreft was het in evenwicht. In de eerste helft was Hollandscheveld effectiever met de kansen en in de tweede helft lukte het HODO niet om de kansen om te zetten in doelpunten. Zo werd de eindstand 2-4 in het voordeel van Hollandscheveld. De eerste kans voor HODO wist keeper Lennard Vos nog te keren, maar na een kwartiertje was het Jornie Otten die na een corner hoog boven iedereen uit, de 1-0 voor HODO in kopte. Een minuut later was het al weer 1-1, Hans Zomer schoof laag binnen na een knappe solo. HODO drong aan en met resultaat. Een voorzet van Wesley Annen werd door Mark Boertien ingeschoten, 2-1. Met nog 5 minuten te spelen was Hollandscheveld effectief. Hans Zomer sprintte de verdediging er uit en maakte 2-2. Vlak voor rust was het opnieuw Hans Zomer die vrij kwam, een goed voorzet afleverde, en Robin Bijl kopte de 2-3 binnen. Na rust bracht HODO nieuw elan met Nick Smit, Justin Snippe en Chris Uiterwijk-Winkel. Bij Hollandscheveld werden de jonge Milan Schonewille en Luuk Hagen, vervangen door Joris Snippe en Kevin Span. In de tweede helft was HODO vaker dicht bij de gelijkmaker. Met kunst en vliegwerk wist Hollandscheveld het doel leeg te houden. En Mark Boertien had pech bij een schot, dat via de lat en de doellijn,  het doel uit stuiterde. HODO wist de kansen niet te benutten. Chris Uiterwijk leek binnen te tikken, maar Mike de Jonge gooide zich er voor. Op het laatst nam Hollandscheveld de regie over. Een vrije trap van Danny Mol werd knap uit de hoek getikt door keeper Jari Hooijer. In de slotminuut werd een voorzet van Matthijs Snippe binnen geschoven door Maykel Mol en noteerde de 2-4. Een sportieve dorpsderby, mede door de goede leiding van scheidsrechter Marco Smook-Brands.

Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!