Tiendeveen 1 - Hollandscheveld 1

In het Prent Dorpentoernooi ontmoeten de ploegen elkaar eerder en ging het gelijk op. Tiendeveen oefende deze week al 2 keer eerder en ze vonden elkaar makkelijk. Bij Tiendeveen waren vooral in het begin de driehoekjes makkelijk gevonden. Trainer van Essen kan hier mee verder. Toch was het Hollandscheveld die scoorde, van Eck gaf Bijl de schietkans en 1-0. De rest van de eerste helft kreeg Tiendeveen de betere kansen maar wisten net niet op tijd af te drukken, dan zat weer weer een been tussen. Aan de andere kant was het weer Bijl die vlak voor rust effectief was en de ruststand was 2-0.  Na rust wisselden beide ploegen en leek Tiendeveen de wedstrijden van deze week in de benen te hebben. Achterin stond Tiendeveen degelijk maar de opbouw vanaf het middenveld naar de voorhoede lukte bijna niet meer. Enkele aanvallen van Tiendeveen werden door Hollandscheveld keeper Koster onschadelijk gemaakt. De aanvallen van Hollandscheveld leverden voor Tiendeveen niet veel problemen op, toch wist Hollandscheveld nog 3x te scoren. Eerst kon van Eck net met de punt van de schoen de 3-0 maken. Joris Snippe maaktevan afstand  4-0 nadat de Tiendeveen verdediging goed uit kwam, maar niet op tijd terug kon komen. De eindstand werd 5-0 door Mol met een vrije trap in de hoek. Hollandscheveld en Tiendeveen kunnen op basis van deze wedstrijd goed verder bouwen. Zaterdag 20 augustus speelt Hollandscheveld om 16.30 uur de finale.   Tiendeveen speelt ook om 16.30 uur tegen Hodo om de 3e en 4e plaats in het Dorpentoernooi. Het is op het sportpark in Elim.

Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!