Organisatie zet streep door Prent Dorpentoernooi 2020

De organisatie van het Prent Dorpentoernooi heeft een streep gezet door de editie van 2020. De organisatie heeft lang gewacht met het maken van een beslissing; meerdere avonden is er gebrainstormd over mogelijkheden om het toernooi toch door te laten gaan ondanks de corona perikelen. Deze week is echter besloten dat dit niet realistisch is, tot grote spijt van de organisatie.

Het recept van het Prent Dorpentoernooi is bekend: een gezellig toernooi in de voorbereiding op de competitie met gratis toegang voor iedereen. Hier wil de organisatie ook niet van af wijken. Het eventueel voetballen zonder publiek is besproken, maar geen serieuze optie voor een toernooi als het Prent Dorpentoernooi.

Na het bestuderen van het protocol van het NOC*NSF is uiteindelijk besloten dat er teveel knelpunten zijn voor het organiseren van de lustrum editie in 2020.

Jammer voor de deelnemers van dit jaar V.V. Noordscheschut, S.C. Elim, V.V Hollandscheveld, S.V. Hodo, SCN, V.V. Protos, V.V. Tiendeveen en S.V. Pesse omdat het toernooi een mooie aanloop is naar het nieuwe seizoen.

Uiteraard streeft de organisatie er naar volgend jaar de 5e editie van het Prent Dorpentoernooi te kunnen organiseren. Hopelijk kunnen we er dan weer een mooi en gezellig voetbalfestijn van maken zonder 1,5 meter.


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!