Noordscheschut - HODO

Gelijk na het eerste fluitsignaal was het HODO die de 1e kans van de wedstrijd kreeg, de bal viel achter de verdediging van Noordscheschut, Lars Profijt wist de kans echter niet te verzilveren.
De rest  van de eerste helft was het spelbeeld eentonig, Noordscheschut had de bal en probeerde het spel te maken, zonder dat dit tot veel uitgespeelde kansen leidde.

Na een kwartier spelen leek spits Koster van Noordscheschut de 0-1 te maken, Stanley Snijder kon echter nog redding brengen.
In de 44e minuut was het wederom Lars Profijt die ontsnapte aan de verdediging van Noordscheschut, de kans was echter wederom niet aan hem besteed.
Nadat de omroeper van dienst de rust al had medegedeeld, dit is toch echt aan de scheidsrechter en niet aan de omroeper, er werd dus nog gevoetbald maakte Noordscheschut er via Rijnald Vos 0-1 van, dit was ook gelijk het laatste moment van de 1e helft.
De 2e helft veranderde er aan het spelbeeld weinig. Behalve dan dat Noordscheschut via 3 vrije trappen nog 3x scoorde en zo de eindstand op 0-4 bracht.

De 0-2 moet hierbij zeker benoemd worden: De 17 jarige Ramon Brakel schoot de vrije bal stijf in de kruising, zelfs de HODO supporters waren onder indruk!

De 0-3 werd na een vrije trap ingekopt door Kevin van Dalen en de 0-4 was een vrije trap van Rijnald Vos.

Dat SV HODO niet op het scorebord is gekomen lag deels aan zichzelf, in de 79e minuut miste ook Jorn Smit een kans 1op1 met de keeper.

Voor SV HODO wacht nu komende zaterdag de wedstrijd om de 3e en 4e plaats en  VV Noordscheschut kan zich opmaken voor de grote finale van het Prent Dorpentoernooi.

Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!