Interview aanvoerders deelnemende clubs! SCN

Interview aanvoerders deelnemende clubs! SCN

Zoals u van ons gewend bent zoeken we de media op in aanloop naar ons toernooi, 11 augustus gaat de bal rollen, we hebben de aanvoerders van de organiserende clubs geïnterviewd, als 2e in de rij Rolf Elema van SCN.

Rolf heeft in de jeugd tot de C junioren bij SCN gevoetbald waarna ik via de voetbalschool van Emmen bij HZVV terecht ben gekomen. Na alle standaard jeugdelftallen te hebben doorlopen ben ik speler van het tweede elftal geworden. Na 6 seizoenen reserve hoofdklasse te hebben gespeeld bij HZVV ben ik in 2016 weer bij SCN gaan voetballen.

‘SCN is een echte dorpsclub waar alles perfect is geregeld en plezier voorop staat. Daarnaast wordt er altijd veel inzet en strijd op het veld verwacht. Het is geen grote vereniging maar heeft een trouwe supportersclub die uit en thuis aanwezig is’. Aldus Rolf als er gevraagd word waar SCN voor staat.

Rolf hoopt komend jaar in het linker rijtje mee te kunnen spelen in de 4e klasse.
‘We hebben veel mutaties in het team met stoppende veteranen en nieuwe talenten. Daarnaast staat er een nieuwe trainer voor de groep. Ik hoop dat we een stabiele ploeg kunnen zijn en in ieder geval in het linker rijtje te kunnen eindigen’.

De reden waarom SCN met plezier meedoet aan het Prent Dorpentoernooi is als volgt:
‘Je speelt alleen maar derby's tijdens dit toernooi waarbij er veel publiek langs de kant staat. Dat zijn altijd de mooiste wedstrijden’.

Over de voorspelling van de finale is Rolf resoluut: Elim – SCN met SCN als winnaar!

Wij wensen Rolf veel succes in de voorbereiding en op het Prent Dorpentoernooi!


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!