Interview aanvoerders deelnemende clubs! Protos

Interview aanvoerders deelnemende clubs! Protos

Zoals u van ons gewend bent zoeken we de media op gedurende naar ons toernooi, morgenavond 15 augustus gaat de bal rollen op het sportpark van SCN, we hebben de aanvoerders van de deelnemende clubs geïnterviewd, als laatste maar zeker niet de minste Bram Mittendorff van VV Protos.

Wie de naam VV Protos hoort denkt eerst aan het fantastische Protos Weering zaalvoetbaltoernooi wat niet meer weg te denken is uit de winterstop, logisch, maar VV Protos is echt meer.
Bram speelt al zijn hele leven bij VV Protos: ‘Sinds mijn 15de speel ik in het eerste elftal, waarmee ik na de zomer mijn 19de seizoen in ga’.

VV Protos is een echte dorpsclub gaat Bram verder: ‘De mensen uit Steenwijksmoer zijn allemaal op een of andere manier aan VV Protos verbonden. En ja, vooral tijdens het Protos Weering Toernooi loopt het hele dorp leeg’.

De doelstelling voor komend seizoen is meedoen in de top 5 van de 4e klasse, ‘en we gaan ook voor een periode!’

Het Prent Dorpentoernooi is goede voorbereiding op het nieuwe seizoen voor VV Protos: ‘Voor ons geldt dat we tegen gelijkwaardige of betere tegenstanders moeten voetballen waardoor je meteen weet waar je staat. En voor een voetballer is een wedstrijd spelen altijd mooier dan een training’.

Ook Bram word gevraagd even in de glazen bol te kijken aangaande de finale welke komende zaterdag gepland staat: ‘Het is voor het toernooi wel eens mooi dat er wat andere teams in de finale staan, daarom zeg ik SC Elim tegen VV Protos’.

Wij wensen Bram en VV Protos veel succes in de voorbereiding en op het Prent Dorpentoernooi!


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!