Interview aanvoerders deelnemende clubs! Noordscheschut

Interview aanvoerders deelnemende clubs! Noordscheschut

Zoals u van ons gewend bent zoeken we de media op in aanloop naar ons toernooi, 11 augustus gaat de bal rollen, we hebben de aanvoerders van de organiserende en deelnemende clubs geïnterviewd, uiteraard word VV Noordscheschut niet vergeten, dus hierbij het interview met hun aanvoerder: Nick Koster!

VV Noordscheschut staat voor saamhorigheid, gezelligheid en er voor mekaar staan antwoordt Nick resoluut top de vraag waar Noordscheschut voor staat.

Op de vraag wat de doelstelling is voor het komend seizoen is Nick duidelijk:
‘Ik denk toch dat iedereen wel weer heel graag terug wil in de eerste klasse, daarom zal ons doelstelling ook zijn het promoveren of misschien wel het kampioenschap. Het wordt wel weer een zware competitie dus het gaat moeilijk worden’.

De reden voor het meespelen bij het Prent Dorpentoernooi voor VV Noordscheschut is dat net zoals elk ander team het wel weer fijn is om wat speelminuten te maken. Dit toernooi is daar een goede mogelijkheid voor. Ook is het natuurlijk leuk en gezellig om zulke derby´s te voetballen, niet alleen voor de spelers maar ook voor het publiek.

Nick voelde de vraag al aankomen, de voorspelling voor de finale:
‘Ik hoop dat we dit jaar ons titel kunnen verdedigen dus daar gaan wij in ieder geval wel voor, ik denk dat de finale tussen Elim en VV Noordscheschut gaat. Maar in zulke toernooien weet je het natuurlijk nooit, en dat maakt het ook leuk. Ik hoop dat VV Noordscheschut het gaat worden maar alle teams zullen hun best er voor gaan doen dus wordt moeilijk’.

Wij wensen Nick en VV Noordscheschut veel succes in de voorbereiding en op het Prent Dorpentoernooi!


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!