Interview aanvoerders deelnemende clubs! HODO.

Interview aanvoerders deelnemende clubs! HODO.

Zoals u van ons gewend bent zoeken we de media op in aanloop naar ons toernooi, 11 augustus gaat de bal rollen, we hebben de aanvoerders van de organiserende clubs geïnterviewd, als eerst Jorny Otten van SV HODO.

Jorny heeft zijn hele jeugd bij HH’97 gevoetbald en is op zijn 16e gedebuteerd in het 1e elftal, nu 10 jaar later is hij een vaste en gewaardeerde waarde in het elftal!
‘HODO is een warme club met een gemoedelijke sfeer waarbij voetbal op plek 1 staat maar de gezelligheid zeker niet vergeten moet worden’.

Na de degradatie van afgelopen seizoen wil Jorny dit jaar natuurlijk weer voor het kampioenschap gaan, ‘Wij horen niet thuis in de 3e klasse, dus ons doel is om na één jaar weer in de 2e klasse te voetballen. Met ons team denk ik dat het zeker (weer) haalbaar is’.

Het mooie aan het Prent Dorpentoernooi is dat je ook tegen zaterdagclubs uit de regio speelt, het is dus een goede manier van voorbereiden en je meet je gelijk met de buurdorpen.

Over de voorspelling van de finale is Jorny duidelijk, dat word zijn eigen SV HODO met als tegenstander VV Noordscheschut, en het lijkt me wel duidelijk wie er met de beker naar huis gaat besluit Jorny.

Wij wensen Jorny veel succes in de voorbereiding en op het Prent Dorpentoernooi!


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!