Toernooi reglement

Toernooireglement 2017

 1. Het toernooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de KNVB, behoudens de in dit reglement vermelde afwijkingen.
 2. Invallers bepaling: er mag door gewisseld worden.
 3. Een wedstrijd duurt 2 x 45 minuten.
 4. Bij gelijke tenues zorgt het, in het programma, eerstgenoemde team voor ruilshirts.
 5. De beslissing van de scheidsrechter is bindend en daar kan niet tegen geprotesteerd worden.
 6. Een speler die door de scheidsrechter met een directe rode kaart uit het veld wordt gestuurd, is bij de eerstvolgende wedstrijd tijdens dit toernooi geschorst.
 7. Ieder team zorgt voor een eigen grensrechter. Alleen tijdens de wedstrijd om de 1e en 2e plaats zal de scheidsrechter door neutrale grensrechters worden geassisteerd.
 8. De wedstrijden dienen op de vastgestelde tijden te beginnen.
 9. Bij gelijk eindigen van 2 teams wordt direct overgegaan tot het nemen van strafschoppen. Door verschillende spelers worden 5 strafschoppen genomen. Als hierin geen beslissing valt, dan worden door andere spelers om en om strafschoppen genomen, tot er bij een gelijk aantal genomen strafschoppen 1 wordt gemist.
 10. De organisatie draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor ongevallen, beschadigingen en/of vermissingen van persoonlijke eigendommen.
 11. Meespelen in het toernooi betekend akkoord gaan met dit reglement.
 12. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding. Hier tegen kan niet worden geprotesteerd.
 13. De begeleiding van de deelnemende teams wordt verzocht zich voor aanvang van de wedstrijd te melden in de bestuurskamer. Ook na afloop van de wedstrijden wordt een kort bezoek in de bestuurskamer op prijs gesteld.
 14. De deelnemende teams wordt verzocht voor aanvang van iedere wedstrijd een lijst met namen van spelers, inclusief rugnummer, aan de organisatie te overhandigen.